Informace o zpracování osobních údajů

 

 

Lektorka Zuzana Remišová se sídlem Padovská 285/20, 10 900 Praha a lektor MUDr.Roman Gréser se sídlem Am Bahndamm 1 90571 Schwaig bei Nürnberg (dále jako “správci“) informují o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů s ohledem na Všeobecné nařízení EU o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“).

Cílem dokumentu je poskytnout Vám informace o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme, jak s nimi nakládáme, z jakých zdrojů je získáváme, k jakým účelům je využíváme, komu je smíme poskytnout a kde můžete získat informace o Vašich osobních údajích, které zpracováváme.

Jaké osobní údaje zpracováváme a jak je získáváme?

Osobní údaje zpracovávám v následujícím rozsahu:

  • identifikační údaje: jméno a příjmení studenta, popř. titul
  • kontaktní údaje: adresa bydliště, doručovací nebo jiná kontaktní adresa
  • telefon
  • emailová adresa
  • název firmy/společnosti
  • IČ/ DIČ
  • číslo bankovního účtu

Osobní údaje, které zpracováváme s Vaším souhlasem, jsou uvedeny v souhlasu se zpracováním osobních údajů, který nám můžete udělit. Osobní údaje získáváme především při uzavírání smlouvy a v průběhu smluvního vztahu.

Jak Vaše osobní údaje využíváme?

Vaše osobní údaje shromažďujeme a zpracováváme pouze za stanoveným účelem a využíváme je zejména pro:

  • plnění smlouvy a poskytování služeb (poskytování jazykových kurzů),
  • komunikaci s Vámi,
  • informování o změnách a novinkách v nabídce kurzů (oprávněný zájem),
  • splnění právní povinnosti,
  • účetní a daňové účely,
  • vedení zákaznické evidence,
  • marketingové a propagační účely (na základě výslovného souhlasu).

Osobní údaje pro tyto činnosti jsou zpracovány v rozsahu nutném pro naplnění těchto činností a po dobu nutnou k jejich dosažení nebo po dobu přímo stanovenou právními předpisy. Poté jsou osobní údaje vymazány či anonymizovány.

Komu poskytujeme Vaše osobní údaje?

Zpracovávané osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty třetí osobě.

Jaká jsou Vaše práva?

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte:

  • právo na jasné, transparentní a srozumitelné informace o tom, jak používám Vaše osobní údaje a jaká jsou Vaše práva (k tomu slouží i tento dokument),
  • právo na přístup k osobním údajům a poskytnutí dalších informací souvisejících s jejich zpracováním ze strany správce,
  • právo na opravu nesprávných a neúplných osobních údajů,
  • právo na vymazání Vašich osobních údajů, především pokud (a) již nejsou dále potřebné pro další zpracování; (b) jste odvolali svůj souhlas k jejich zpracování; (c) jste oprávněně namítali vůči jejich zpracování; (d) byly zpracovány nezákonně; nebo (e) musejí být vymazány podle právních předpisů,
  • právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů, pokud (a) napadnete správnost osobních údajů po dobu, dokud neověříme jejich správnost; (b) zpracování je protizákonné; (c) je už nepotřebuji, ale údaje potřebujete Vy pro účely uplatnění Vašich právních nároků nebo (d) namítáte proti jejich zpracování po dobu, dokud neověřím, zda moje oprávněné důvody převažují nad Vašimi zájmy,
  • právo podat námitky proti zpracovávání Vašich osobních údajů v případě, že je zpracovávám (a) pro účely přímého marketingu nebo (b) pro účely mého oprávněného zájmu,
  • právo získat své osobní údaje a přenést je k jinému poskytovateli služeb,
  • právo kdykoliv odvolat udělený souhlas se zpracováním osobních údajů,
  • právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Aktualizace: ze dne 13.05.2021
 

„Němčina pro lékaře a zdravotní sestry“

EMAIL

meddeutsch@seznam.cz